Superrask og tullete god asiatisk salat

Bland de raspede og kuttede grønnsakene og legg på et fint fat.

Fres kyllingen i en varm panne i 4-5 minutter. Senk temperaturen og tilsett sukker, soyasaus og chili. La det småfrese i noen minutter til kyllingen blir gyllen og sausen får tykk konsistens. Pass på så det ikke svir seg. Ha i hvitløk det siste minuttet.

Visp sammen limesaft og ca 5 ss olje i en liten bolle. Smak til med noen dråper fiskesaus. Dressingen skal være litt syrlig.

Bland dressingen sammen med grønnsakene. Legg kylling, peanøtter og urter på toppen. Nam nam.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg