Hva skal vi ha til middag? Fiskepinner, vel!

Sunnere og bedre på alle måter enn frosne ferdigpinner OG enkelt å lage. Fort går det også. Vel, da trenger vi vel ikke flere grunner?

4 porsjoner

500 g torsk (uten bein)

2 egg, sammenvispet

150 g cornflakes, knust

litt hvetemel

salt, pepper

smør til steking

 

Ha mel, salt og pepper i en dyp tallerken, knust cornflakes i en annen og eggene i en tredje.

Skjær opp fisken i fiskepinne-biter.

Dypp fisken så i melet på begge sider, deretter i eggene og tilslutt i cornflakessmulene.

Stek fiskepinnene gyldne i en stekepanne på medium varme.

 

Server for eksempel med råkostsalat, poteter og remulade. Skviset sitron er også godt til. Og du; kanskje dette er en middag barna kan være med på?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg