Superrask og vidunderlig pasta med kantarell

En veldig god, enkel og smakfull pastarett som lages i en fei

2 porsjoner

ca 200 g pasta penne

2 håndfuller kantareller (eller annen sopp), renset

olivenolje til steking

1 sjalottløk, grovhakket

2 store fedd hvitløk, finhakket

1 håndfull basilikum

parmesan

grovkvernet pepper, flaksalt

 

Kok pastaen etter anvisning på pakken.

Stek soppen og sjalottløken i litt olje eller smør. Ha i godt med olje og stek hvitløken og basilikumen raskt med på slutten. Vend inn pastaen. Ha på godt med grovkvernet pepper og flaksalt. Server med parmesan og gjerne en god olivenolje til.

Buon appetito ❤️

2 kommentarer
    1. Fin pastarett. Utvida den med litt pancetta og frisk salvie og estragon. Man tager hva man haver. Ble nydelig.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg